H σόγια αποτελεί ένα αμφιλεγόμενο κομμάτι μεταξύ του καρκίνου & της κατανάλωσης της τα τελευταία 25 χρόνια. Κάποια άρθρα θα […]
Posted in
H σόγια αποτελεί ένα αμφιλεγόμενο κομμάτι μεταξύ του καρκίνου & της κατανάλωσης της τα τελευταία 25 χρόνια. Κάποια άρθρα θα […]
Το τζίντζερ είναι ένα μπαχαρικό με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθάει στην καλύτερη πέψη και απελευθερώνει ορμόνες οι οποίες ρυθμίζουν την […]
Το οξύ stress που θα αισθανθούμε όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με απρόβλεπτες καταστάσεις ή κάποιο κίνδυνο όπως μια συνέντευξη για μια […]
Η παχυσαρκία κατατάσσεται στο τρίτο σημαντικότερο παράγοντα κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου, ακολουθώντας το κάπνισμα και τις λοιμώξεις. Σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτιμάται […]
Καταρχήν, τι εννοούμε με τον όρο κόκκινο κρέας και σε τι αναφερόμαστε όταν μιλάμε για ”επεξεργασμένο κρέας”; Ως κόκκινο κρέας […]