Κοτόσουπα με τζίντζερ για την αντιμετώπιση της ναυτίας

Το τζίντζερ είναι ένα μπαχαρικό με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθάει στην καλύτερη πέψη και απελευθερώνει ορμόνες οι οποίες ρυθμίζουν την […]

CONTINUE READING Κοτόσουπα με τζίντζερ για την αντιμετώπιση της ναυτίας 1 min read

Πώς επιδρά ο αυξημένος λιπώδης ιστός στην ανάπτυξη καρκίνου;

Η παχυσαρκία κατατάσσεται στο τρίτο σημαντικότερο παράγοντα κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου, ακολουθώντας το κάπνισμα και τις λοιμώξεις. Σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτιμάται […]

CONTINUE READING Πώς επιδρά ο αυξημένος λιπώδης ιστός στην ανάπτυξη καρκίνου; 1 min read

Όλη η αλήθεια για το κόκκινο κρέας και τον καρκίνο

Καταρχήν, τι εννοούμε με τον όρο κόκκινο κρέας και σε τι αναφερόμαστε όταν μιλάμε για ”επεξεργασμένο κρέας”; Ως κόκκινο κρέας […]

CONTINUE READING Όλη η αλήθεια για το κόκκινο κρέας και τον καρκίνο 1 min read

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

FOLLOW US